Cognitieve Gedragstherapie

Cognitieve Gedragstherapie Breda

Cognitieve Gedragstherapie

Cognitieve therapie gaat vooral uit van de invloed van het denken op het gevoelsleven en het doen. Gedragstherapie gaat vooral over hoe je handelt. De combinatie, cognitieve gedragstherapie helpt je meer invloed te krijgen op je denken, voelen en doen.

Als je belangrijke zaken en gebeurtenissen in jouw leven vanuit een negatief standpunt bekijkt, dan voel je je eerder angstig, somber of geïrriteerd. Dat heeft weer gevolgen op je gedrag.

Deze vorm van therapie is erop gericht om je gedrag en je gedachtepatronen te veranderen. Je leert je gedachten anders te interpreteren, waardoor je gedrag en je gevoelens ten positieve zullen veranderen.


Cognitieve gedragstherapie

Contact met ons

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust even contact met een van ons op.


Psycholoog Breda - Therapeut Jolande

Jolande

Wat mij enthousiast maakt is om mensen te helpen bij het oplossen van hun psychosociale problemen. Of dat nou problemen zijn op persoonlijk vlak, in relaties of met betrekking tot hun zakelijk functioneren.

Ik ben lid van het NFG en van de koepelorganisatie RBCZ.

Meer over Jolande >>
Contact met Jolande >>

Psycholoog Breda - Psycholoog Sven

Sven

Het geeft mij ontzettend veel energie en voldoening om mensen te zien groeien, soms boven zichzelf uit te zien stijgen en dat men het gevoel (terug) krijgt de controle over hun eigen leven weer in eigen hand te hebben.

Ik ben lid van het BACP.

Meer over Sven >>
Contact met Sven >>
Meer over:

Psycholoog Breda - Home

Psycholoog Breda

Wij zijn Jolande en Sven, therapeut en psycholoog. Bij Psycholoog Breda kun je terecht voor individuele therapie, emdr-therapie, kindertherapie en relatietherapie.

We ontvangen mensen met allerlei klachten zoals angst en paniek, burnout en stress, depressie, piekeren, relatieproblemen, rouwverwerking en trauma’s.

Psycholoog Breda >>
Meer informatie
Voor meer informatie over cognitieve gedragstherapie, tips en lotgenotenverhalen, zie:Psycholoog Breda: Cognitieve gedragstherapie voor cognitieve therapie en gedragstherapie in de regio Breda, Prinsenbeek, Etten-Leur, Oosterhout, Dongen, Rijen. Je bent welkom.


nicolette-psycholoog-breda-relatietherapie Psycholoog Nicolette
Therapie, relatietherapie, loopbaancoaching
claartje-hypnotherapie-breda Therapeut Claartje
Therapie, emdr, hypnotherapie
Therapie Breda RelatietherapieTherapeut Susan
Therapie, emdr, hypnotherapie
psycholoog breda Therapie Breda - Claartje
Kloosterlaan 138 a
4811 EE Breda
psycholoog breda Therapie Breda - Susan
Dr. Struyckenstraat 109
4812 BB Breda
psycholoog breda Psycholoog Breda - Nicolette
Moskesbaan 8
4823 AH Breda
Top