Ervaringen van cliënten

Psycholoog Breda - Therapeut JolandePsycholoog Breda – Jolande

5 / 5 sterren –
“Ik ben erg tevreden. Vanaf de eerste sessie voelde het erg veilig en vertrouwd om alles te vertellen. Ik voel me in een korte tijd een stuk beter en heb een aantal handvatten gekregen waarmee ik in de toekomst vooruit kan.”
Psycholoog Breda – Jolande

5 / 5 sterren –
“Ik heb meer dan lof voor Jolande. Ik heb al meerdere therapieën gehad, waaronder behandeling door een psycholoog en een psychotherapeut maar de behandeling bij Jolande heeft mij het meest geholpen. Ik heb heel veel handvaten gekregen waarmee ik in de toekomst verder kan!”
Psycholoog Breda – Jolande

5 / 5 sterren –
“Meteen in de eerste sessie hebben we door de goede reflectie van Jolande al kwartjes op hun plaats kunnen laten vallen waardoor ik in heel korte tijd grote stappen heb kunnen maken. Super fijn om met Jolande te werken, ze geeft een veilig en vertrouwd gevoel waardoor je je helemaal bloot durft te geven en geen enkele terughoudendheid voelt.”
Psycholoog Breda – Jolande

5 / 5 sterren –
“De coaching van Jolande sloot naadloos aan op de reguliere hulp die ik destijds kreeg en heeft mij enorm geholpen in mijn herstelproces.”
Psycholoog Breda – Jolande

5 / 5 sterren –
“Ik heb 7 gesprekken gehad en het heeft mij meer duidelijkheid gegeven over wat ik nu wil en waar ik naar toe wil.

De gesprekken zijn duidelijk, begripvol, meegaand en behulpzaam geweest. En ik kon snel terecht zonder wachttijd!!”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op
Meer over:

Psycholoog Breda - Home

Psycholoog Breda

Wij zijn Jolande en Sven, therapeut en psycholoog. Bij Psycholoog Breda kun je terecht voor individuele therapie, emdr-therapie, kindertherapie en relatietherapie.

We ontvangen mensen met allerlei klachten zoals angst en paniek, burnout en stress, depressie, piekeren, relatieproblemen, rouwverwerking en trauma’s.

Psycholoog Breda >>

Relatietherapie

Relatietherapie

Of je nu bij elkaar wilt blijven of uiteindelijk toch besluit te scheiden of al gescheiden bent, relatietherapie levert altijd inzicht en hulp bij communicatie problemen op.

Relatietherapie >>