Gezinstherapie

Gezinstherapie Breda - Psycholoog Sven

Therapie voor gezinnen

Bij gezinstherapie gaan we met jullie gezin aan de slag.

Herken je jezelf of jouw gezin in de volgende omschrijving dan kan deze behandelvorm uitkomst voor je bieden:

✓ Strijd en ruzie in huis
✓ Gezinsleden die elkaar ontlopen
✓ Onbegrip en onvrede wat ten koste gaat van de leefbaarheid in huis


Gezinstherapie

Problemen worden opgelost

Communicatie patronen, omgangsvormen en bejegening hebben een grote plaats in de totstandkoming en in standhouding van problemen. Niet alleen de persoonskenmerken van de individuele gezinsleden veroorzaken de ongewenste situatie.

Door middel van gesprekken waarbij het hele gezin betrokken is wordt er een plan gemaakt waarlangs de problemen worden opgelost. Iedereen heeft hier een aandeel in en draagt zijn verantwoordelijkheid.


Contact met mij

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?

Psycholoog Breda - Psycholoog Sven

Sven

Het geeft mij ontzettend veel energie en voldoening om mensen te zien groeien, soms boven zichzelf uit te zien stijgen en dat men het gevoel (terug) krijgt de controle over hun eigen leven weer in eigen hand te hebben.

Ik ben lid van het BACP.

Meer over Sven >>
Contact met Sven >>
Meer over:

Psycholoog Breda - Home

Psycholoog Breda

Wij zijn Jolande en Sven, therapeut en psycholoog. Bij Psycholoog Breda kun je terecht voor individuele therapie, emdr-therapie, kindertherapie en relatietherapie.

We ontvangen mensen met allerlei klachten zoals angst en paniek, burnout en stress, depressie, piekeren, relatieproblemen, rouwverwerking en trauma’s.

Psycholoog Breda >>
Meer informatie
Voor meer informatie over gezinsproblemen, tips en lotgenotenverhalen, zie:Psycholoog Breda en Relatietherapie breda: Gezinstherapie voor gezinnen in de regio Breda, Prinsenbeek, Etten-Leur, Oosterhout, Dongen, Rijen. Je bent welkom.